NEPOBJEDIV

VOGEL Vam pruža profesionalno, jednostavno i trajno rješenje.

 

 

 

VOGEL pasta je njemački proizvod, testiran i proizveden po svim važećim EU standardima.
Potpuno bezopasan za ljude i životinje, ne sadrži nikakve otrovne ili nedozvoljene supstance.
VOGEL učinkovito odbija golubove i druge ptice djelujući na njihova osjetila njuha, vida i dodira. Golubovima je miris VOGEL-a neprijatan i ptice izbjegavaju biti u blizini površine obrađene Vogelom. Zbog svog ljepljivog svojstva VOGEL pasta golubovima izaziva nelagodan osjećaj jednom kada dođu u dodir s njime. Specifična žučkasta boja gela lako je uočljiva ptičjem oku i golubovi još u letu prepoznaju obrađenu površinu, te izbjegavaju slijetanje na takva mjesta. Jednom pravilno nanesen, VOGEL je dugotrajno i pouzdano rješenje, jedva je vidljiv i ne utječe na optičku sliku građevina."

 


Uobičajeni sustavi zaštite kao što su žice i bodlje čine zgrade i fasade neuglednim, a sada su prošlost! Također postaje prošlost i rizik od ozljeda za ljude i životinje, koji proizilazi iz ovih sustava.


VOGEL je nepobjedivo jednostavno učinkovit. Jednom nanesen, vogel djeluje trajno i uvijek pouzdano (iznutra i izvana). vogel se nanosi bez predznanja, sigurna je za primjenu i djeluje odmah. Pri tom je vogel znatno povoljniji od uobičajenih sustava zaštite.